Kategorie
Nowe prawo żywnościowe Unii Europejskiej a systemy GMP, GHP, HACCP
Autorzy: Jolanta Kowalska, Ewa Majewska, Mieczysław W. Obiedziński, Marek R. Zadernowski
ISBN: 83-7426-260-5
Wydana: 2006, Gdańsk
Wydawnictwa:
79.00 pln Dodaj do koszyka
Firma Księgarska Wiesława Juszczaka
Ogólnopolska Konferencja Bibliotek Wyższych Szkół Niepaństwowych
Ogólnopolska Konferencja Bibliotek Wyższych Szkół Niepaństwowych

Nasz adres:
ul. Pomorska 40
91-408 Łódź
tel. (42) 630 29 46
tel/fax. (42) 630 66 37
e-mail: biuro@fkwj.pl

Wyszukiwarka

Szukaj według:

  • ISBN
  • Tytuł
  • Autor
  • Wydawnictwo


Klient

Zaloguj się Zarejestruj się